Тапицирана основа за матрак Bella Base100/200 см Височина 24 см, Дървена конструкция, Гъвкави ламели, Крачета, Цвят по каталог, Матраци Тед

Продуктов код: 56251
  • Тапицирана основа за матрак Bella Base 100/200 см Височина 24 см Дървена конструкция Гъвкави ламели, Крачета Цвят по каталог
Опционално
  • 356 лв
  • Срок за доставка: 20 - 25 работни дни

Описание

Тапицирана основа "Bella Base", подходяща за използване с всеки пружинен или непружинен двулицев матрак с размери 100/200 см. Моделът е изработен от висококачествена дървесина, гарантираща стабилност и здравина на конструкцията, а гъвкавите ламели подобряват комфорта и ортопедичността на матрака. Предлага се с дамаска в цвят по избор.

Допълнително може да поръчате дървени крачета.

Размери:

*Представената на изображенията тапицерия е примерна. За да разгледате и изберете предпочитания от Вас цвят натиснете бутон "ВИЖТЕ ЦВЕТОВЕТЕ".
*Цената на продукта може да подлежи на промяна зависеща от избраната тапицерия. В процеса на обработване на поръчката, нашите консултанти ще се свържат с Вас за уточнения и потвърждение на крайната цена.

*Ако желаете спалня трябва да поръчате още една основа и в опция "ДОБАВЕТЕ ПО ЖЕЛАНИЕ КРАЧЕТА" да изберете 12 бр. дървени крачета.

Гаранция: 2 години! 

Производител: Матраци Тед

Таговеевтини тапицирани основи, тапицирани основи цени

Подобни продукти

Възможни са разминавания между представените в сайта продукти в следствие на разлика в дисплей устройствата и допуснати грешки при набора в описанията и цените, за които Мебели Арена се извинява предварително!