Информация за плащане

При извършване на стандартна поръчка - с/без регистрация имате възможност да изберете подходящия за Вас вариант на плащане:


ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА /НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ / 

Плащането се извършва в момента на доставка в брой или чрез ПОС терминал (с предварително уведомление) на доставчика/куриера, за което ще Ви бъде издадена фактура и касов бон. 

Необходимо е да пазите грижливо издадените Ви документи, тъй като са свидетелство за извършено плащане и гаранционна карта.


ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ

При избора на тази опция консултант на „mebeliarena.bg” ще се свърже с Вас за уточнения и потвърждение на поръчката, след което следва да извършите плащането по подадените от оператора детайли.

 

Титуляр: „Силвър Груп 2“ ЕООД

ЕИК: BG201697725

Банка: Procredit Bank

IBAN: BG27PRCB92301038430110

BIC : PRCBBGSF

Основание:  № ……………………………………………………………. 

                        (въведете тук номера на Вашата поръчка)


До 48 часа Вашето плащане по банков път ще бъде отразено, за което ще получите потвърждение. За избягване на грешки е желателно да изпратите копие от вносната бележка.

В рамките на 5 календарни дни ще Ви бъде издадена фактура, която ще получите в момента на доставка или изпратена предварително по имейл.


ОНЛАЙН ПЛАЩАНЕ С ДЕБИТНА ИЛИ КРЕДИТНА КАРТА

Към настоящия момент НЕ предлагаме този вид разплащане, за което молим да проявите разбиране и извините предварително! Основните причини да прекратим този вид плащане са:

-Изчерпани складови наличности или спряно производство по вина на производителя

-Невъзможност за адекватно калкулиране на допълнителни услуги, като разнос и монтаж

-Зачестили измами с дебитни и кредитни карти

-Допускане на грешки и затруднено сторниране на сумите


НА ИЗПЛАЩАНЕ (ЛИЗИНГ)

Всички продукти закупени от „mebeliarena.bg” на обща стойност над 150 лв. могат да бъдат закупени на изплащане. Имаме отлично партньорство с „Банка ДСК „ и „TBI Bank”, което Ви гарантира гъвкави лизингови схеми за стоков кредит с изгодни месечни вноски и лихви. 

В процеса на обработка на Вашата поръчка наш консултант ще свърже с Вас, за да попълните  необходимата информация, като процедурата е бърза и лесна и отнема не повече от 5 минути. 

До 30 минути ще получите потвърждение от оператора.

В случай, че лизингодателят не желае да Ви отпусне пълната сума по кредита е възможно да извършим и комбинирано плащане, като част от сумата бъде заплатена в брой, а остатъка на изплащане.


Условия за стоков кредит

-Да имате навършени 18 години

-Валидна лична карта

-Срок на кредита от 3 до 72 месеца

-Стойност на кредита от 150 – 50 000 лв.


ПЛАЩАНИЯ ОТ ЧУЖБИНА

За Ваше улеснение приемаме плащания от чужбина в брой при доставка или с банков превод.

За допълнителна информация не се колебайте да се свържете с нашите онлайн консултанти на телефон 0899 661 771.