Офис столове

(761 продукта)
Филтри
Цена
Цена
47 лв2479 лв

Офис столове с отношение

Евтини офис столове на ниска цена
Черен Офис стол от еко кожа

Работата в офис изглежда сладка и приятна, често свързвана с благополучие и шеметна кариера, но както всяко призвание, така и тя крие своите рискове и особености. Неправилната стойка и последващото гръбначно изкривяване се превръщат в ежедневно срещан проблем при хората, прекарващи голяма част от живота си пред бюрото. Подходящият избор на офис столове е от ключово значение както за комфорта по време на работа, така и за физическото ни състояние в края на работния ден. Освен като помощник в здравословната работна среда, изборът на офис столовете оказва влияние и на приятната и мотивираща атмосфера на работното място. 

Кожени и директорски офис столове

Кожени и директорски столове
Директорски стол от естествена кожа и махагон

Кожата често се свързва с по-сериозна и делова атмосфера, независимо дали се отнася за мека мебел или офис стол. Разбира се, съществуват всякакви модели офис столове, които в подходящо съответствие с обстановката биха пресъздали чудесно духа на фирмата, но все пак кожените офис столове си остават неизменна класика за много компании. Офис столовете от естествена кожа биха били най-качественият и елегантен избор, който можем да направим, но те изискват и по-сериозна инвестиция в началото. За щастие, тази инвестиция със сигурност би се възвърнала във времето, защото естествената кожа си остава не просто изискан материал, но и притежава  висока степен на износоустойчивост.

Кожените офис столове с по-дебел пълнеж на седалката и облегалката допринасят за мекота и уют, докато правилно извитите подлакътници с възглавнички увеличават чувството на свобода и комфорт на тялото. Ергономичната облегалка при офис столовете е изключително ценна, особено за служителите, които прекарват целия си работен ден в офиса. За по-лесна и достъпна мобилност, кожените офис столове се изработват с колелца, които да осигуряват безпроблемно придвижване, когато се налага да се пресегнем за някоя папка от близкия шкаф. Силиконовите колелца при някои модели офис столове не позволяват надраскване на повърхността под офис стола, като същевременно са изключително безшумни, за да не създават дискомфорт в процеса на работа.

Стандартните офис столове предлагат минимални функции, като функция за височина, наклон на гърба и въртяща се основа. Директорски столове разполагат с допълнителни функции, като регулиране на височината и дълбочината на седалката, регулируеми подлакътници и регулируема лумбална опора заедно с функции на въртене и накланяне. Директорските столове са значително по-масивни и с по-висока цена главно поради по-високото качество на използваните материали. Масивните кожени офис столове придават класа на самото помещение. Те изглеждат не просто стилно и модерно, но и предоставят необходимия комфорт, предразполагайки посетителите към спокойствие и положително отношение както към нас, така и към самия бизнес.

Посетителски и конферентни столове

Посетителски столове и конферентни столове
Евтин офис стол - посетителски стол, конферентен стол

Първото нещо, което виждаме, когато попаднем в административна сграда, е рецепцията. Това впечатление, което получаваме, може да окаже огромно влияние върху бъдещите отношения със съответната компания. Диванчетата в чакалнята си остават запазена марка на много от конкурентните компании, излъчвайки както изисканост, така и отношение към клиентите и партньорите. Когато, обаче, дойде време за бизнес разговори, обстановката неминуемо се променя и диванчетата нямат място в деловата атмосфера на офисите. Все пак е важно да запазим комфорта на нашите посетители, като им предложим първокласен и елегантен офис стол.

Посетителски столове стандартно са евтини - с ниска цена и без допълнителни функции. Друг аспект при избора ни на офис столовете е психологическата нагласа, която вдъхват у гостите на нашия офис. Сериозната разлика в комфорта и качеството между офис стола на мениджъра и посетителския офис стол би казала много и за начина, по който се възприемат различните позиции в компанията, както и за отношението им към партньорите.

Когато става въпрос за масови мероприятия, от офис столовете се очакват някои по-различни характеристики от тези, които търсим, когато оборудваме административните помещения на компанията. Разбира се, комфортът за гостите си остава все така важен, затова и удобството на модела конферентен офис стол и приятната на допир дамаска са от ключово значение за преживяването по време на съответното събитие. Когато, обаче, говорим за конференции и други мероприятия, то изборът на офис столове трябва да бъде съобразен с многочислената публика, съответно и конферентните офис столове трябва да бъдат по-компактни. За бързото и лесно организиране и подреждане на помещението, конферентните офис столове се изработват със стабилна, но същевременно лека конструкция, която да позволява своевременното им преместване или допълване при нужда. Възможността за стифиране на конферентните офис столове е сериозно предимство, когато става въпрос за съхранението им, затова е важно да се обърне внимание и на тази им характеристика. 

Когато предвиждаме използването на офис столовете от толкова много и различни хора, е добре да помислим и за тяхната поддръжка. Някои модели конферентни офис столове са изработени с дамаска под формата на калъфка с дискретна велкро лента, която позволява лесното сваляне и последващо почистване при нужда. Друга опция са кожените конферентни офис столове, които позволяват лесна поддръжка без нуждата от каквото и да е разглабяне. 

Атмосферата, която внасят дори и конферентните офис столове, е от значение за цялостното събитие и последващите впечатления и настроения на гостите. Подходящо подбраните цветови нюанси на конферентните офис столове биха придали допълнителен акцент към темата, впечатлявайки посетителите с отношение към детайла. Насочвайки се към модели с прикрепени към тях подвижни масички за писане със сигурност биха останали оценени от посетителите на събитието, особено ако то предоставя за тях нова и интересна информация, която си струва да остане отбелязана.

Ергономични офис столове

Ергономични офис столове
Ергономичен стол за компютър с лумбална опора

Не всеки би припознал себе си в кожените офис столове, особено през топлите месеци от годината. Някои хора предпочитат удобството на стандарните ергономичните офис столове с мрежести облегалки, които да предоставят по-осезаемо чувство на прохлада, създавайки по-добра въздухопропускливост през дупчиците на мрежата. Облегалките на този тип ергономични офис столове са изработени с изразена лумбална опора, която да поддържа тялото в правилна позиция по време на работния процес. Седалките са тапицирани със специална дамаска тип меш, която да предотвратява запарването при продължително използване на офис стола. Колелцата са неизменна част и от ергономичните офис столове, гарантирайки висока и своевременна подвижност.

За тези, които обичат да потъват в мекотата на офис столовете, се предлагат и ергономични модели с пълнеж от полипропиленова пяна и дамаска от многослоен дунапрен. Тази комбинация гарантира на офис столовете ергономична опора, подплатена с удобство, сякаш сме се отпуснали не в работния офис стол, а в креслото в дневната. За да си гарантираме комфорт, съобразен с индивидуалните ни нужди и предпочитания, позициите на седалките, облегалките и подлакътниците на офис столовете, както и люлеещият механизъм могат да се регулират. А сега е време да припомним, че 15-минутната почивка приключи и колкото и да ни е приятно да се наслаждаваме на мекотата и различните позиции на ергономичните офис столове, е време да се заемем със своите ангажименти.

Виж още