Климатик Gree GWHD(24)NK6LO LCHМултисплит система, Едно външно тяло, Три вътрешни тела, 52 m², A++ / A+, R32

Продуктов код: 6424
  • Климатик Gree GWHD(24)NK6LO LCH Мултисплит система Едно външно тяло Три вътрешни тела 52 m², A++ / A+, R32
  • Външно тяло от Мултисплит система Gree GWHD(24)NK6LO LCH
  • Външно тяло от Мултисплит система Gree GWHD(24)NK6LO LCH
  • Външно тяло от Мултисплит система Gree GWHD(24)NK6LO LCH
  • 3981 лв
  • Срок за доставка: 7 - 10 работни дни

Описание

Мултисплит система Gree GWHD(24)NK6LO LCH предоставя възможността за комбиниране на едно външно тяло с три вътрешни тела, които могат да бъдат един или от различен вид. С мултисплит системата се позволява гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло. Използването ѝ спестява място на терасата или фасадата и ще осигури нужния комфорт в дома или офиса само с едно външно тяло и голям избор от различни видове вътрешни тела. За работата на климатичната система се използва новия „зелен“ фреон R32, който опазва в максимална степен околната среда.

Характеристики:

Параметри на външно тяло:Посочената цена е за мултисплит система Gree GWHD(24)NK6LO LCH с едно външно тяло и три вътрешни тела от следните модели:


Вътрешните тела могат да бъдат от един или от различен вид според Вашите предпочитания и изисквания. За целта в полето "Желаете ли корекции?" запишете избрания(те) модел(и) вътрешни тела и брой, ако са от един вид. В процеса на обработка на поръчката нашите консултанти ще се свържат с Вас за допълнителни уточнения на цената.

Модели на вътрешни тела:

ГАРАНЦИЯ 2 ГОДИНИ!

Таговеевтини климатици, климатици цени

Подобни продукти

Възможни са разминавания между представените в сайта продукти в следствие на разлика в дисплей устройствата и допуснати грешки при набора в описанията и цените, за които Мебели Арена се извинява предварително!