Климатик Daikin 5MXM90NМултисплит система, Едно външно тяло, Пет вътрешни тела, 64 m², A+++/A++, R32

Продуктов код: 6543
  • Климатик Daikin 5MXM90N Мултисплит система Едно външно тяло Пет вътрешни тела 64 m², A+++/A++, R32
  • Външно тяло от Мултисплит система климатик Daikin 5MXM90N
  • Външно тяло от Мултисплит система климатик Daikin 5MXM90N
  • Външно тяло от Мултисплит система климатик Daikin 5MXM90N
  • 11061 лв
Изчерпана наличност

Описание

Мултисплит система Daikin 5MXM90N предоставя възможността за комбиниране на едно външно тяло с пет вътрешни тела, които могат да бъдат един или от различен вид. С мултисплит системата се позволява гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло. Използването ѝ спестява място на терасата или фасадата и ще осигури нужния комфорт в дома или офиса само с едно външно тяло и голям избор от различни видове вътрешни тела. За работата на климатичната система се използва новия „зелен“ фреон R32, който опазва в максимална степен околната среда.

Характеристики:

Параметри на външно тяло:Посочената цена е за мултисплит система Daikin 5MXM90N с едно външно тяло и пет вътрешни тела от следните модели:

*Конфигурацията се различава от представената на главното изображение.
Вътрешните тела могат да бъдат от един или от различен вид според Вашите предпочитания и изисквания. За целта в полето "Желаете ли корекции?" запишете избрания(те) модел(и) вътрешни тела и брой, ако са от един вид. В процеса на обработка на поръчката нашите консултанти ще се свържат с Вас за допълнителни уточнения и крайна цена.

Предлагат се следните модели вътрешни тела:

*Допълнително оборудване с касети, датчици, адаптери, жични и безжични управления не са включени в цената!

ГАРАНЦИЯ 3 ГОДИНИ!

Таговеевтини климатици, климатици цени

Подобни продукти

Възможни са разминавания между представените в сайта продукти в следствие на разлика в дисплей устройствата и допуснати грешки при набора в описанията и цените, за които Мебели Арена се извинява предварително!