Двулицев матрак Стандарт80/190 см Височина 16 см, Средно твърд, Без пружини, Латекс, 7 зони комфорт, Ортопедичен, Антиакарен

Продуктов код: 755

Описание

Двулицев матрак "Стандарт" изработен от 100% пенолатекс със седем ортопедични зони, разположени по дължината на матрака. Те придават опора  по цялото продължение на гръбначния стълб и имат различна твърдост, която осигурява комфорт за всяка част от тялото. Има вертикални отвори за проветрение, които създават оптимална среда за сън. Благодарение на естествените алкални свойства на латекса матракът осигурява антибактериална и антиалергична среда, за да се чувствате отпочинали и свежи всяка сутрин. Произведен от екологично чисти продукти и отговаря на всички съвременни изисквания за природосъобразен начин на живот. Не съдържа вредни химикали и съставки и е сертифициран за безвредност от водещи европейски лаборатории. Обвит с несваляем калъф прошит със силиконова вата от вътрешната страна.

Вид: Двулицев 

Размери:

Степен на твърдост: Средно твърд

Характеристики:

Състав на матрака:

Гаранция: 10 години

Таговеевтини двулицеви матраци, двулицеви матраци цени, матраци размери

Подобни продукти

Възможни са разминавания между представените в сайта продукти в следствие на разлика в дисплей устройствата и допуснати грешки при набора в описанията и цените, за които Мебели Арена се извинява предварително!