Двулицев матрак Сирена Ултрафлекс

Продуктов код: 487 Срок за доставка: 10 - 15 работни дни
  • 381 лв.
  • 423 лв.
  • Или на изплащане за 12 x 43 лв. / мес.

За информация или поръчки по телефон
Понеделник - петък: 9:00 - 18:30
Събота: от 9:00 до 15:30
Неделя: почивен ден

Модел за високи натоварвания при максимален комфорт.

Представлява дебела, двулицева, комфортна POLYFLEX сърцевина с висока плътност и еластичност. Добавените в контактната с тялото зона слой допълнително омекотена пяна и антиалергични силиконизирани влакна придават мекота в иначе ортопедичното ядро. Високата еластичност помага на матрака да се напасне към тялото, съобразно специфичния натиск в рамената, талията и таза. Мултизоналността прави модела комфортен независимо от ръст, тегло и предпочитания.

Капитонираният калъф е с добавена иновативна дишаща лента. Заедно с микроклетъчната отворена структура на материала дават възможност за максимална проветривост в дълбочина. Делимият цип прави поддържането безпроблемно, като осигурява лесно многократно разделно почистване и пране. Дамаската е с втъкани сребърни нишки, придаващи антиалергични, антиакарни и антибактериални свойства. Контролираното отделяне на сребърни йони потиска развитието на микроорганизми. В комбинация с антиалергичните кухи силиконизирани влакна и нетъкания текстил SPUN BONDED предпазват от запарване и придават чувството за топлина през зимата и хлад през лятото.С показателите си Сирена Ултрафлекс се доказа сред хората търсещи перфектното съотношение на качество и цена.

Височина:  22 см

Степен на твърдост - умерена

Гаранция: 20 години !

Изработва се и в нестандартни размери по поръчка!

Подобни продукти

  • Избор на размер

320 лв.

Двулицев матрак Корал 16см
  • Избор на размер

428 лв. 300 лв.

Двулицев матрак Корал 7 зони 20 см.
  • Избор на размер

349 лв.

Двулицев матрак Корал 18см
  • Избор на размер

390 лв. 273 лв.

Двулицев матрак Корал 7 зони 18 см.
Възможни са разминавания между представените в сайта продукти в следствие на разлика в дисплей устройствата и допуснати грешки при набора в описанията и цените, за които Мебели Арена се извинява предварително!