Еднолицев матрак Понто72/190 см, Височина 16 см, Твърд, Без пружини, Ортопедичен, Дишащ, Независими опорни точки, Матраци Нани

Продуктов код: 410

Описание

Еднолицев матрак "Понто" в размери 72/190 см е ортопедичен и капитониран с рамка от висококачествен иглолистен материал и пълнеж на полимерна пяна на водна основа с висока плътност. Отворената микроклетъчна структура на сърцевината от POLYFLEX използва безпроблемното преминаване на въздух във вътрешността. Гарантираната висока еластичност предлага добър телесен комфорт при максимална издръжливост. Поддържа перфектно тялото в раменете, талията и таза. Калъфа е с дамаска с голямо съдържание на памук придаващ допълнителна мекота и телесен комфорт. Кухите силиконови влакна в капитонажа го превръща в естествен термостат, постоянно приспособяващ се към топлината и влажността на тялото.

Размери:

* Матракът се предлага и в други размери.

Степен на твърдост: твърд

Натоварване единичен размер: до 110 кг.

Характеристики: 

Състав: 

Гаранция: 2 години!

Производител: Матраци Нани

Таговеевтини еднолицеви матраци, еднолицеви матраци цени

Подобни продукти

Възможни са разминавания между представените в сайта продукти в следствие на разлика в дисплей устройствата и допуснати грешки при набора в описанията и цените, за които Мебели Арена се извинява предварително!