Двулицев матрак Латекс Combo 26 см - M средно твърд

Продуктов код: 1640

Количество:
  • 734 лв.

  • или 12 вноски x 72 лв. на месец

За информация или поръчки по телефон
Понеделник - петък: 9:00 - 18:30
Събота: от 9:00 до 15:30
Неделя: почивен ден

Матрак "Латекс Combo" е с двойна конструкция, която Ви дава възможност сами да конструирате Вашия матрак. Основата му се състои от 7 зоново ядро, изработен от 100% еластичен латекс и осигурява правилното положение на гръбначния стълб. Горния слой е вграден топ матрак, съобразен с индивидуалните Ви предпочитания, изработен от различни материали допринасящи различно ниво на комфорт- Organic, Memory, Cool Gel. Снабден е с антибактериален калъф.


Латекс Combo Organic е матрак, чийто горен слой е изработен от 7- зонов натурален латекс. Предлага по-еластична и трайна подкрепа.

Латекс Combo Memory- матрак, изработен от 7- зонов мемори латекс- мемори пяна с по- висока плътност. Описва плътно формите на тялото и "запомня" неговите извивки, реагира на телесната топлина и тежест. Той е комбинация между подкрепата и проветривостта на стандартния латекс и комфорта на мемори латекс.

Латекс Combo Gel- матрак, съчетаващ неповторимите качества на пенолатекса с Cool Cel- материал с висока топлопроводимост. Горният слой е изработен от 7- зонов ЛАТЕКС GEL - дишаща латексна пяна, свързана със специалните Cool Gel микро капсули. Регулира температурата на спящия като първо я абсорбира, а след това я освобождава.


ВИСОЧИНА: 26см

ТВЪРДОСТ: Средно твърд 

Подобни продукти

  • Безплатна доставка

  • Избор на размер

583 лв.

Двулицев матрак Naturtea

Възможни са разминавания между представените в сайта продукти в следствие на разлика в дисплей устройствата и допуснати грешки при набора в описанията и цените, за които Мебели Арена се извинява предварително!