Гранитна мивка SCHOCK WEMBLEY D150

Продуктов код: 26112018-15-E

Количество:
  • 959 лв.

  • или 12 вноски x 94 лв. на месец

За информация или поръчки по телефон ( 9:00 ч. - 19:00 ч. )

    Мивка SCHOCK WEMBLEY D150- гранитна мивка с помощно корито и отцедник. Окомплектована е с автоматичен сифон с преливник (възможност за включване на миялна/пералня) и щипки за монтаж. Отцедникът може да бъде отляво или отдясно по Ваш избор- обръщаема. Подходяща е за шкаф с ширина 60 см. 

    Мивката е направена от материал CRISTADUR, който е с невероятна здравина, неповторима естетика и практичност. Неговата ултра финна нано структура допринася за уникалната гладкост на мивката, което я прави много лесна за почистване и поддръжка. Основата на мивката е подсилена с мрежа от органични влакна, което повишава устойчивостта на удар до 4 пъти. Предлага се в голяма гама от максимално наситени, трайни и устойчиви цветове.

    Мивките SCHOCK се състоят от 80% кварц– това е най- твърдата съставна част на гранита, а в качеството си на свързващ материал се използва висококачествен акрил. При съединението на акрила с кварца се получава материал 3 пъти по- здрав от натуралния гранит. За изработването им се използват иновативни средства и технологии гарантиращи енергоефективно производство и опазването на околната среда. Мивките отговарят на европейски стандарт ProHygienic21– 99% защита от бактерии, не съдържат вредни химически елементи и съединения. Това осигурява оптимална чистота и безопасност в кухнята, докато готвите. Патентованите качество и сигурност са тествани и сертифицирани от LGA Германия.

Размери: 100/51 см.

  • Основно корито- 36/2/20
  • Допълнително корито- 14/33/12

*Размерите са габаритни и следват реда: дължина/ширина/дълбочина, в см.

Материал: CRISTADUR

  • Съдържание на гранитен пясък – 80%

Предлагани цветове:

  • Millenial Pearl, Millenial Cliff, Millenial Dive, Rouge, Puro, Bronze, Stone, Magnolia, Carbonium, Silverstone, Magma, Polaris

Подобни продукти

  • Избор на цвят

459 лв.

Гранитна мивка SCHOCK FORMHAUS D100L

  • Избор на цвят

349 лв.

Гранитна мивка SCHOCK VIOLA D100

  • Избор на цвят

879 лв.

Гранитна мивка SCHOCK WEMBLEY D100

Възможни са разминавания между представените в сайта продукти в следствие на разлика в дисплей устройствата и допуснати грешки при набора в описанията и цените, за които Мебели Арена се извинява предварително!