Електрически бойлер green line wv12046is21l120 литра, 3 kW, Неръждаем водосъдържател, Две серпентини, Изводи вляво, Елдом

Продуктов код: 7338
  • Електрически бойлер green line wv12046is21l 120 литра, 3 kW Неръждаем водосъдържател Две серпентини Изводи вляво
  • 1199 лв
  • Срок за доставка: 10 - 15 работни дни

Описание

Комбиниран бойлер ЕЛДОМ GREEN LINE WV12046IS21L - предложение за вертикален монтаж на стена, предоставящо възможност за използване на алтернативни източници на енергия- термопомпи и соларни колектори. Серпентините са изработени от неръждаема стомана, а гофрираната им повърхност осигурява с 15% по-добър топлообмен. Моделът е с потопяем електрически нагревател и два топлообменника (серпентини). Водосъдържателят е от неръждаема хром-никелова легирана стомана AISI 316L. Съдържанието на молибден (Мо) придава на тази стомана допълнителна здравина и издържливост. При подходяща комбинация на режими на работа на двете серпентини, целогодишно може да се загрява вода без използване на скъпата електрическа енергия. Уредът е с изводи на серпентините от лявата страна.

Характеристики:

Технически данни:

Размери:

*Размерите следват последователността: височина/диаметър, в мм.

ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ 5 ГОДИНИ!

Производител: Елдом

Таговеевтини бойлери, бойлери цени

Подобни продукти

Възможни са разминавания между представените в сайта продукти в следствие на разлика в дисплей устройствата и допуснати грешки при набора в описанията и цените, за които Мебели Арена се извинява предварително!