Инверторен климатик Daikin Sensira FTXF60D / RXF60D40 m², A++/A+, R32, Бял

Продуктов код: 6477
  • Инверторен климатик Daikin Sensira FTXF60D / RXF60D 40 m², A++/A+, R32 Бял
  • 3485 лв
  • Срок за доставка: 7 - 10 работни дни

Описание

Инверторен климатик Daikin Sensira FTXF60D / RXF60D- със семпъл дизайн на вътрешното тяло и ниска консумация на електроенергия. Автоматичните жалузи позволяват да разпределяте температурата равномерно из цялото помещение. Благодарение на „Турбо“ режимът можете да охладите или затоплите стаята възможно най-бързо. За работата на климатика се използва новия „зелен“ фреон R32, който опазва в максимална степен околната среда.

Характеристики:

Технически параметри:

Размери:

*Размерите са габаритни и следват реда: височина/ширина/дълбочина, в мм.
Тегло:

ГАРАНЦИЯ 3 ГОДИНИ!

*Чрез използването на безжична версия на онлайн контролер, снабден с приложение, налично за платформи Apple и Android и допълнително WLAN устройство тип „plug and play“, което разполага с интуитивен интерфейс, се улеснява управлението на климатика както от вашия дом, така и извън него. За целта може да поръчате допълнително Wi-Fi контролер BRP069B45, по Ваше желание. Цената се уточнява!

Таговеевтини климатици, климатици цени

Подобни продукти

Възможни са разминавания между представените в сайта продукти в следствие на разлика в дисплей устройствата и допуснати грешки при набора в описанията и цените, за които Мебели Арена се извинява предварително!