Инверторен климатик Daikin FTXP25M / RXP25M19 m², A++/A++, R32, Бял

Продуктов код: 6463
  • Инверторен климатик Daikin FTXP25M / RXP25M 19 m², A++/A++, R32 Бял
  • 2040 лв
Изчерпана наличност

Описание

Инверторен климатик Daikin FTXP25M / RXP25M- с елегантен дизайн на вътрешното тяло и ниска консумация на електроенергия. Функциите за регулиране на въздушния поток ви предоставят възможност за гъвкав контрол според индивидуалните предпочитания и изисквания, за да постигнете оптимално разпределение на температурата в стаята, предотвратявайки дискомфорта от студени крака или главоболие. Режимът на комфортен въздушен поток автоматично регулира въздушния поток в помещението, като предотвратява директните течения. За работата на климатика се използва новия „зелен“ фреон R32, който опазва в максимална степен околната среда.

Характеристики:

Технически параметри:

Размери:*Размерите са габаритни и следват реда: височина/ширина/дълбочина, в мм.
Тегло:ГАРАНЦИЯ 3 ГОДИНИ!

*Чрез използването на безжична версия на онлайн контролер, снабден с приложение, налично за платформи Apple и Android и допълнително WLAN устройство тип „plug and play“, което разполага с интуитивен интерфейс, се улеснява управлението на климатика както от вашия дом, така и извън него. За целта може да поръчате допълнително Wi-Fi контролер BRP069B45, по Ваше желание. Цената се уточнява!

Таговеевтини климатици, климатици цени

Подобни продукти

Възможни са разминавания между представените в сайта продукти в следствие на разлика в дисплей устройствата и допуснати грешки при набора в описанията и цените, за които Мебели Арена се извинява предварително!