Доставка и разнос

Наш приоритет е да Ви доставим поръчаните продукти във възможно най-кратък срок и в отлично състояние! 


КЪДЕ ДОСТАВЯМЕ

България - доставяме до всяко населено място – град или село на територията на Република България. 

Чужбина - към настоящия момент не извършваме транспорт в чужбина! 


СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

Поради огромния брой артикули, които предлагаме от български и чужди производители срокът за доставка за всеки тип продукт е строго индивидуален. Да се поддържат всички продукти на склад и наличности е непосилна задача,  за който и да е било търговец. Не малка част от продуктите започват да се произвеждат, след като поръчате и потвърдите. За това искрено Ви молим за разбиране, тъй като не можем пряко да влияем на производителите.

За стоки в наличност: от 3 до 10 работни дни

За неналични стоки или стоки по поръчка: 60-70 работни дни


ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА

След завършване на Вашата поръчка в процеса на обработка наш онлайн консултант ще се свърже с Вас на посочения телефон, който ще Ви информира за детайлите по поръчката, срокът и цената за доставка. В процеса на разговор в случай, че условията не Ви удовлетворяват можете да откажете своята поръчка.

Цената за доставка варира в зависимост от типа продукти, броя и населеното място, където желаете да бъдат доставени. 

Винаги се стараем да предложим максимално ниски и справедливи цени за доставка, които да са в отговор на очакванията Ви. За определени продукти или при покупки на едро и с висока себестойност с радост ще Ви предложим БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.


НАЧИН НА ДОСТАВКА

Доставката на поръчаните продукти е за Ваша сметка и се извършва по наша препоръка или Ваше желание:  

С фирмен транспорт – препоръчително предимно за обемни и тежки стоки. 

С куриер (ЛЕО ЕКСПРЕС, ЕКОНТ, СПИЙДИ) до адрес на клиента или офис на куриера - препоръчваме за малки по обем и тегло стоки или за стоки с ниска себестойност

Доставката с фирмен транспорт се извършва по предварително утвърден график. В процеса на подготовка на Вашата поръчка предварително ще се свържем с Вас, за да потвърдим адреса и уточним подходяща дата за доставка. Ако желаете да променим адреса за доставка ни уведомете предварително и се свържете с нас на посочените телефони в сайта, нужно е само да ни уведомите за номера на Вашата поръчка и новия адрес за доставка. В деня за доставка наш сътрудник ще Ви уведоми предварително за ориентировъчен час. Артикулите се доставят в опакован вид до входа на жилищната сграда или до най-близкото възможно място, до което има осигурен достъп. 

ВАЖНО: Имайте в предвид, че фирмените ни камиони са едрогабаритни, за това се уверете предварително, че камионът ни ще премине безпрепятствено до посочения адрес


ПРЕГЛЕД И ПОЛУЧАВАНЕ

В процеса на предаване на продуктите  от доставчика/куриера задължително направете оглед за броя, вида и състоянието! 

В случай на установено несъответствие в доставените продукти, като липси, видими наранявания или дефекти, доставчика ще ви предостави констативен протокол в два екземпляра, който следва да попълните на място.


Ако сте избрали вариант за плащане при доставка, заплащането се извършва в брой на шофьора, като е желателно предварително да  подготвите точна сума, която трябва да заплатите. На място ще получите приемо-предавателен протокол и фактура придружена с касова бележка.

За избегнем закъснения, тъй като в утвърдения ден за доставка обслужваме и други клиенти, времето за престой на адресът за доставка е желателно да не надхвърля 15 минути.

В случай, че имате неотложен ангажимент можем отново да Ви доставим поръчаните артикули на подходяща дата, като ще бъдете таксувани допълнително.


КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ И МОНТАЖ

Услугите са насочени към тези от Вас, които желаят да доставим закупените продукти директно във Вашия дом, офис или обект и/или да бъдат монтирани. Качване до етаж и/или монтаж - са самостоятелни услуги и се таксуват допълнително, като се калкулират по отделен ценоразпис. За допълнителна информация се свържете с нашите консултанти на телефоните посочени в сайта или на място във физическите ни магазини.


За забелязани нередности или оплакване не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0899 661 771