Готови комплекти детско обзавеждане

(226 продукта)

Детско обзавеждане за смели мечтатели

Снимки на детско обзавеждане и цени
Модерно детско обзавеждане

В старанието си всеки родител да предостави най-доброто на своите деца, детската стая би могла да се преобрази напълно от най-обикновено помещение в каюта на пиратски кораб или горска къщичка на феи, благодарение на правилното детско обзавеждане и някои допълнителни елементи като декорация.

Възможностите и въображението на родителите нямат граници, щом на карта са заложени мечтите на децата им, а ценен помощник в идеите и предложенията за детско обзавеждане можем да открием в лицето на онлайн магазина Mebeliarena.bg.

Атмосферата, която детското обзавеждане придава на детската стая, е изключително важен фактор за начина, по който се чувства и израства детето в нея, както и основна предпоставка за неговото спокойствие и желание да прекарва времето си отделено от своите родители.

Детско обзавеждане за сладки сънища

Интериорен дизайн - обзавеждане за тинейджър
Уникално детско обзавеждане за тинейджър

Независимо дали става въпрос за отделна детска стая или първоначален детски кът в общата спалня, основният компонент от всяко детско обзавеждане е детското легло. В случаите, когато детската стая още не е изцяло преместена в отделно помещение, детските легла с чекмеджета и етажерки или интересните конструкции от двуетажни детски легла с включени гардероби, бюра и етажерки на долния етаж са изключително компактен елемент от детското обзавеждане.

По този начин чрез детското обзавеждане можем да обособим на детето негово собствено лично пространство, където то би прекарвало с удоволствие не само нощта, но и голяма част от ежедневните си активности.

Такива мултифункционални конструкции от детското обзавеждане са подходящи както за допълнение към спалнята на родителите, така и за отделна детска стая, която предполага повече свободно пространство за игри, съчетавайки основните елементи от детското обзавеждане по един наистина практичен начин.

Разбира се, най-добре би било да можем да предоставим лично пространство както на детето, така и на себе си, затова възможността да отделим детската стая е ненадминат комфорт за всяко семейство. По този начин можем да заложим на по-нестандартни модели детско обзавеждане за сън, които откриваме в леглата във формата на коли, превръщайки детската стая в истинска детска мечта, особено когато добавим и други тематични елементи към детското обзавеждане, както и някой цветен и забавен фототапет на някоя от по-свободните стени.

Дори и да сме се насочили към стандартно детско легло, то винаги можем да го декорираме с допълнителни елементи като балдахин, добавяйки и множество декоративни възглавници и допълнително осветление, придавайки на детското обзавеждане приказен вид.

Детско обзавеждане за съхранение

Друг важен елемент от детското обзавеждане са гардероби, скринове, етажерки и всякакви елементи за съхранение от детското обзавеждане. Със сигурност децата притежават толкова много дрешки, с които спокойно бихме могли да обзаведем някой магазин, най-вече поради факта, че израстват изключително бързо, а по-време на игри захабяват облеклото с още по-голяма скорост.

Личните им вещи, основно в лицето на играчки, също не отстъпват в своето количество, затова и детското обзавеждане трябва да е съобразено с целия този асортимент в детската стая. Съществуват множество разновидности на мебели в тази категория детско обзавеждане, кои от кои по-цветни и с красиви апликации, но за децата нестандартните форми и конфигурации винаги са били най-примамливи.

В този дух са създадени завършени конструкции детско обзавеждане за съхранение, които съчетават в себе си всички елементи – гардероб, скрин и етажерка. Тези интересни представители на детското обзавеждане наподобяват гардероба към „Нарния”, като в случая зад вратичките се намират не просто закачалки с дрехи, а истински дрешник.

В гардеробите от тези модели детско обзавеждане може изцяло да се влезе, като вътрешното пространство е осеяно с лостове за закачалки, както и множество рафтове и чекмеджета.

Благодарение на размера си, това детско обзавеждане представлява допълнителна стая в детската стая, която може да побере не просто дрехи, но и всякакви играчки. Лицевата страна на тази конструкция детско обзавеждане представлява етажерка, на която допълнително могат да се поставят всякакви по-малки играчки, книги, снимки или техника.

Детско обзавеждане за ученика

Със сигурност, рано или късно, ще ни се наложи да добавим и още един важен елемент към детското обзавеждане, а именно – детското бюро. Дори и детските шедьоври в областта на изобразителното изкуство да са се случвали на холната маса или на мекия килим в детската стая, то домашните от училище изискват своята специална атмосфера.

Комплекти детско обзавеждане за ученик
Модерно детско обзавеждане за ученик

Детското обзавеждане за бъдещия ученик предполага широко свободно пространство, на което детето да може спокойно да отвори необходимите учебници и тетрадки, както и да нареди органайзери с различни помощни пособия. Прилежащите към всяко детско бюро чекмеджета и шкафчета позволяват съхранение и организиране на необходимите помагала, както и обособено място за настолен компютър, така важен за високотехнологичния модел на обучение през последните години.

Насочвайки се към ученическо бюро като самостоятелен компонент от детското обзавеждане, ние имаме възможността да го позиционираме непосредствено под прозореца, предоставяйки на детето си възможността да чете и пише на естествена светлина. Съществуват, обаче, и много красиви и компактни секции, които включват в себе си и ученическо бюро, предлагайки ни завършено интериорно решение за детското обзавеждане.

Комплекти детско обзавеждане

Ако нямаме в съзнанието си така ясна концепция за начина, по който желаем да изглежда детската стая, можем да заимстваме идеи от готовите комплекти детско обзавеждане. В зависимост от цената, предложенията включват в себе си от най-семплите и основни елементи на детското обзавеждане, които сами да допълним с интригуващи детето детайли, до комплекти детско обзавеждане, които да развълнуват дори и най-трудно впечатляващия се мъник.

Комплекти детско обзавеждане за момче
Готов комплект детско обзавеждане за момче с кола

В разнообразието от предложения за готово детско обзавеждане можем да открием конфигурации, специално създадени както за момче, така и за момиче или детско обзавеждане, пригодено за две деца. В зависимост от квадратурата на стаята, можем да изберем комплекти с по-масивно или по-компактно детско обзавеждане.

За да паснат съвършено на желанията на детето и възможностите, с които родителите разполагат, комплектите детско обзавеждане се предлагат и на отделни модули. По този начин можем да оставим някой компонент от детското обзавеждане като вариант за покупка в бъдещето, например ученическото бюро, оставяйки своевременно повече пространство за играчките.

Комплекти детско обзавеждане за момиче
Красив готов комплект детско обзавеждане в розово за момиче

Дори и да сме харесали предложение за детско обзавеждане, предназначено за едно дете, винаги можем да запазим избора си, отказвайки се единствено от леглото, като го заменим с двуетажно или ъглово.

Друго предимство на модулните комплекти детско обзавеждане е, че ни предлагат няколко вариант от сътветната мебел в цветовата гама, която сме избрали, а за нас остава единствено ангажимента да преценим дали предпочитаме двукрилен, трикрилен или ъглов гардероб в съответния цвят, както и точния дизайн на стенната етажерка към детското обзавеждане.

Виж още