Двулицев матрак Silver Hybrid144/200 см Височина 23 см, Мек към средно твърд, Пружини Покет, Дишащ, Мемори пяна, Еластичен

Продуктов код: 35764

Описание

Двулицев матрак "Silver Hybrid" - комфортен модел с ядро от Pocket System (покет пружинен пакет), в който отделните пружини са индивидуално опаковани в текстилни джобове и независими една от друга. Всяка една пружина реагира отделно на натиска от човешкото тяло, а в своята съвкупност всички пружини идеално поемат извивките на тялото, поддържайки го в правилна позиция и без напрежение. Покет системата е с доказано най-дълъг живот и осигурява перфектни експлоатационни качества на матрака в продължение на години. Движението на пружините в сърцевината на матрака предоставя добра циркулация на въздуха и контролира влагата. От двете страни на покет ядрото има слоеве от еластична пяна. Модел "Silver Hybrid" се предлага със специален текстил Silver Care, прошит с два слоя Memory пяна. Memory пяната се моделира според температурата на тялото и приема формата на неговите извивки.

Размери:

* Матракът се предлага и в други размери.

Твърдост: Среден към мек

Характеристики: 

Състав:

*Доставя се навит на руло.

Гаранция: 10 години!
Производител: Матраци Paradise 

Таговеевтини двулицеви матраци, двулицеви матраци цени

Подобни продукти

Възможни са разминавания между представените в сайта продукти в следствие на разлика в дисплей устройствата и допуснати грешки при набора в описанията и цените, за които Мебели Арена се извинява предварително!