Двулицев матрак Silk82/190 см, Височина 30 см, Средно твърд, Пружини Покет, Мемори гел, 7 зони на комфорт, Матраци Paradise

Продуктов код: 35998

Описание

Двулицев матрак "Silk" - комфортен модел с двустранно усеща на мекота. Има ядро от високотехнологичен 7-зонов пружинен пакет Pocket System осигуряващ 7 зони на комфорт, подредени според специфичния натиск, който различните части на тялото упражняват върху повърхността на матрака. Това е една от най-добрите системи, съобразени с ергономията на човешкото тяло. Отделните пружини в покет пакета са индивидуално опаковани в текстилни джобове и независими една от друга. Всяка една пружина реагира отделно на натиска от човешкото тяло, а в своята съвкупност всички пружини идеално поемат извивките на тялото, поддържайки го в правилна позиция, без напрежение. Покет системата е с доказано най-дълъг живот и осигурява перфектни експлоатационни качества на матрака в продължение на години. Движението на пружините в сърцевината на матрака предоставя добра циркулация на въздуха и контролира влагата. Модел "Silk" е изработен със слой Latex Like Foam от едната страна и слой Memory Gel пяна с охлаждащи гел капсули от другата страна. Латексът Latex Like Foam спомага за естествено и релаксиращо състояние на гръбначния стълб. Memory Gel пяната се моделира според температурата на тялото и приема формата на неговите извивки, създава приятно чувство за прохлада като осигурява отлична терморегулация на тялото по време на сън. Изисканата визия на матрака се завършва от текстил Silk, който съдържа висококачествена коприна.

Размери:

* Матракът се предлага и в други размери. 

Твърдост: Средна

Характеристики:

Състав:


Гаранция: 20 години!
Производител: Матраци Paradise

Таговеевтини двулицеви матраци, двулицеви матраци цени

Подобни продукти

Възможни са разминавания между представените в сайта продукти в следствие на разлика в дисплей устройствата и допуснати грешки при набора в описанията и цените, за които Мебели Арена се извинява предварително!