Двулицев матрак Siana Silver160/190 см Височина 28 см, Средно към твърд, Пружини Покет, Дишащ, Ергономичен,Сваляем калъф, Матраци Paradise

Продуктов код: 35966

Описание

Двулицев матрак "Siana Silver" - комфортен модел с ядро от високотехнологичен 7-зонов пружинен пакет Pocket System. Осигурява 7 зони на комфорт, подредени според специфичния натиск, който различните части на тялото упражняват върху повърхността  на матрака. Това е една от най-добрите системи, съобразени с ергономията на човешкото тяло. Отделните пружини в покет пакета са индивидуално опаковани в текстилни джобове и независими една от друга. Всяка една пружина реагира отделно на натиска от човешкото тяло, а в своята съвкупност всички пружини идеално поемат извивките на тялото, поддържайки го в правилна позиция, без напрежение. Покет системата е с доказано най-дълъг живот и осигурява перфектни експлоатационни качества на матрака в продължение на години. Движението на пружините в сърцевината на матрака предоставя добра циркулация на въздуха и контролира влагата. От двете страни на ядрото има по един слой еластична пяна и Memory пяна, която се моделира според температурата на тялото, адаптира се към позицията му и помага за пълното му отпускане. Модел "Siana Silver" има вплетени "сребърни нишки" в тъканта на калъфа, които имат антибактериален ефект и допринасят за изключителната визия и мекота при допир. Бордът на матрака комбинира бяла еко кожа и цветна 3D лента, съчетани заедно посредством безшевна ултразвукова технология. 3D лентата представлява еластична мрежа от полиестерни влакна с триизмерна дишаща структура, която увеличава вентилацията на матрака. Матракът е подходящ за големи натоварвания.

Размери:

* Матракът се предлага и в други размери. 

Твърдост: Среден към твърд

Характеристики: 

Състав:

Гаранция: 20 години!

Производител: Матраци Paradise

Таговеевтини двулицеви матраци, двулицеви матраци цени

Подобни продукти

Възможни са разминавания между представените в сайта продукти в следствие на разлика в дисплей устройствата и допуснати грешки при набора в описанията и цените, за които Мебели Арена се извинява предварително!