Двулицев матрак Lider72/190 см Височина 30 см, Средно твърд, Пружини Покет,Мемори пяна, 7 зони комфорт, Дишащ, Матраци Paradise

Продуктов код: 36016

Описание

Двулицев матрак Liderкомфортен модел с двустранно усеща на мекота. Има ядро от високотехнологичен 7-зонов пружинен пакет Pocket System осигуряващ 7 зони на комфорт, подредени според специфичния натиск, който различните части на тялото упражняват върху повърхността  на матрака. Това е една от най-добрите системи, съобразени с ергономията на човешкото тяло. Отделните пружини в покет пакета са индивидуално опаковани в текстилни джобове и независими една от друга. Всяка една пружина реагира отделно на натиска от човешкото тяло, а в своята съвкупност всички пружини идеално поемат извивките на тялото, поддържайки го в правилна позиция, без напрежение. Покет системата е с доказано най-дълъг живот и осигурява перфектни експлоатационни качества на матрака в продължение на години. Движението на пружините в сърцевината на матрака предоставя добра циркулация на въздуха и контролира влагата. Модел Lider е изработен със слой Memory Foam от едната страна и слой високоеластична пяна от другата страна. Memory пяната се моделира според температурата на тялото и разпределя тежестта равномерно върху повърхността на матрака. Изтънчената визия на матрака се завършва от висококачествения текстил в красива прошивка и безшевната ултразвукова технология в борда на матрака.

Вид: Двулицев

Размери:

Твърдост: Средно твърд

Характеристики:

Състав на матрака:

Гаранция: 20 години!

Производител: Матраци Paradise

Таговеевтини двулицеви матраци, двулицеви матраци цени

Подобни продукти

Възможни са разминавания между представените в сайта продукти в следствие на разлика в дисплей устройствата и допуснати грешки при набора в описанията и цените, за които Мебели Арена се извинява предварително!