Двулицев матрак Enova72/190 см Височина 25 см, Средно твърд, Пружини Покет,Мемори пяна, Сваляем калъф, Дишащ, Матраци Paradise

Продуктов код: 35826

Описание

Двулицев матрак Enovaкомфортен модел с ядро от високотехнологичен пружинен пакет Pocket System. Отделните пружини в покет пакета са индивидуално опаковани в текстилни джобове и независими една от друга. Всяка една пружина реагира отделно на натиска от човешкото тяло, а в своята съвкупност всички пружини идеално поемат извивките на тялото, поддържайки го в правилна позиция, без напрежение. Покет системата е с доказано най-дълъг живот и осигурява перфектни експлоатационни качества на матрака в продължение на години. Движението на пружините в сърцевината на матрака предоставя добра циркулация на въздуха и контролира влагата. От двете страни на ядрото има слой еластична пяна, която не се деформира. Допълнителен слой Memory пяна от едната страна на ядрото дава възможност за избор на усещане за мекота според индивидуалните предпочитания. Memory пяната се моделира според температурата на тялото и разпределя тежестта равномерно върху повърхността на матрака. Бордът на  матрака е с 3D лента, представляваща еластична мрежа от полиестерни влакна с триизмерна дишаща структура, която увеличава вентилацията на матрака.

Вид: Двулицев

Размери:

Твърдост: Средно твърд

Характеристики:

Състав на матрака:

*Доставя се навит на руло.
Гаранция: 16 години!

Производител: Матраци Paradise

Таговеевтини двулицеви матраци, двулицеви матраци цени

Подобни продукти

Възможни са разминавания между представените в сайта продукти в следствие на разлика в дисплей устройствата и допуснати грешки при набора в описанията и цените, за които Мебели Арена се извинява предварително!