Двулицев матрак Bellevue72/190 см Височина 27 см, Мек към средно твърд, Без пружини, Охлаждащ, Лятна/Зимна страна,Memory, Матраци Paradise

Продуктов код: 36035

Описание

Двулицев матрак Bellevueкомфортен модел с двустранно усещане за мекота. Има ядро от високоеластична пяна . От едната страната има слой Memory пяна, която се моделира според температурата на тялото, адаптира се към позицията му и помага за пълното му отпускане. От другата страна на ядрото има слой Memory Gel пяна с охлаждащи гел капсули, която не приема от топлината на тялото и поддържа усещане за приятна мекота и свеж комфорт. Memory Gel пяната също се моделира според температурата на тялото, приема формата на неговите извивки и създава приятно чувство за прохлада осигурявайки отлична терморегулация на тялото по време на сън. Модел Bellevue се предлага с впечатляващ калъф с текстил Silk, който съдържа вплетени копринени нишки, прошит е с два слоя Memory пяна. 

Вид: Двулицев

Размери:

Твърдост: Среден към мек

Характеристики:

Състав на матрака:

Цветове: Бял/Графит
Гаранция: 20 години!

Производител: Матраци Paradise

Таговеевтини двулицеви матраци, двулицеви матраци цени

Подобни продукти

Възможни са разминавания между представените в сайта продукти в следствие на разлика в дисплей устройствата и допуснати грешки при набора в описанията и цените, за които Мебели Арена се извинява предварително!