Двулицев матрак Amor144/190 см Височина 24 см, Мек към средно твърд, Пружини Покет, Мемори гел, Лятна/Зимна страна, Дишащ, Матраци Paradise

Продуктов код: 35927

Описание

Двулицев матрак Amorкомфортен модел с ядро от високотехнологичен пружинен пакет Pocket System. Отделните пружини в покет пакета са индивидуално опаковани в текстилни джобове и независими една от друга. Всяка една пружина реагира отделно на натиска от човешкото тяло, а в своята съвкупност всички пружини идеално поемат извивките на тялото, поддържайки го в правилна позиция, без напрежение. Покет системата е с доказано най-дълъг живот и осигурява перфектни експлоатационни качества на матрака в продължение на години. Движението на пружините в сърцевината на матрака предоставя добра циркулация на въздуха и контролира влагата. От едната страна на ядрото има слой Memory Gel пяна с охлаждащи гел капсули. Memory Gel пяната се моделира според температурата на тялото и приема формата на неговите извивки, създава приятно чувство за прохлада като осигурява отлична терморегулация на тялото по време на сън. Предлага се със специален висококачествен текстилен калъф с тематичен дизайн Amour.

Вид: Двулицев

Размери:

Твърдост: Среден към мек

Характеристики:

Състав на матрака:

*Доставя се навит на руло.
Гаранция: 16 години!
  
Производител: Матраци Paradise

Таговеевтини двулицеви матраци, двулицеви матраци цени

Подобни продукти

Възможни са разминавания между представените в сайта продукти в следствие на разлика в дисплей устройствата и допуснати грешки при набора в описанията и цените, за които Мебели Арена се извинява предварително!