Двулицев матрак Ametyst82/190 см Височина 24 см, Мек към средно твърд, Пружини Покет,Мемори пяна, 7 зони комфорт, Матраци Paradise

Продуктов код: 35941

Описание

Двулицев матрак Ametystкомфортен модел с двустранно усеща на мекота. Има ядро от високотехнологичен 7-зонов пружинен пакет Pocket System осигуряващ 7 зони на комфорт, подредени според специфичния натиск, който различните части на тялото упражняват върху повърхността  на матрака. Това е една от най-добрите системи, съобразени с ергономията на човешкото тяло. Отделните пружини в покет пакета са индивидуално опаковани в текстилни джобове и независими една от друга. Всяка една пружина реагира отделно на натиска от човешкото тяло, а в своята съвкупност всички пружини идеално поемат извивките на тялото, поддържайки го в правилна позиция, без напрежение. Покет системата е с доказано най-дълъг живот и осигурява перфектни експлоатационни качества на матрака в продължение на години. Движението на пружините в сърцевината на матрака предоставя добра циркулация на въздуха и контролира влагата. Модел Ametyst комбинира два слоя Memory пяна в прошивката и Memory пяна от същата страна на ядрото, която се моделира според температурата на тялото, адаптира се към позицията му и помага за пълното му отпускане. Еластичната пяна от другата страна на матрака прецизно разпределя тежестта, като гарантира правилната позиция на гръбначния стълб.

Вид: Двулицев

Размери:

Твърдост: Среден към мек

Характеристики:

Състав на матрака:

*Доставя се навит на руло.
Гаранция: 16 години!
  
Производител: Матраци Paradise

Таговеевтини двулицеви матраци, двулицеви матраци цени

Подобни продукти

Възможни са разминавания между представените в сайта продукти в следствие на разлика в дисплей устройствата и допуснати грешки при набора в описанията и цените, за които Мебели Арена се извинява предварително!