Двулицев матрак Admiral82/200 см Височина 23 см, Средно твърд, Пружини Покет,Мемори пяна, Сваляем калъф, Дишащ, Матраци Paradise

Продуктов код: 35797

Описание

Двулицев матрак Admiralкомфортен модел с двустранно усещане за мекота. Има ядро от Pocket System (покет пружинен пакет), при който отделните пружини са индивидуално опаковани в текстилни джобове и независими една от друга. Всяка една пружина реагира отделно на натиска от човешкото тяло, а в своята съвкупност всички пружини идеално поемат извивките на тялото, поддържайки го в правилна позиция и без напрежение. Покет системата е с доказано най-дълъг живот и осигурява перфектни експлоатационни качества на матрака в продължение на години. Движението на пружините в сърцевината на матрака предоставя добра циркулация на въздуха и контролира влагата. От едната страна на покет ядрото има слой еластична пяна, а от другата Memory  пяна, която се моделира според температурата на тялото, приемайки формата на неговите извивки. Атрактивната визия на матрака се подчертава от тъмния цвят на текстила с контрастен цип.

Вид: Двулицев

Размери:

Твърдост: Средно твърд

Характеристики:

Състав на матрака:

Цвят: Графит/Оранжев цип
*Доставя се навит на руло.
Гаранция: 10 години!
  
Производител: Матраци Paradise

Таговеевтини двулицеви матраци, двулицеви матраци цени

Подобни продукти

Възможни са разминавания между представените в сайта продукти в следствие на разлика в дисплей устройствата и допуснати грешки при набора в описанията и цените, за които Мебели Арена се извинява предварително!