Гранитна мивка за кухня Ronda D100LЗа вграждане, 165/50 см, Ляв/Десен отцедник, Сифон, Moonstone, Schock

Продуктов код: 4953
  • Гранитна мивка за кухня Ronda D100L За вграждане, 165/50 см Ляв/Десен отцедник, Сифон Moonstone
  • Кухненска мивка Ronda D100L - схема и размери
  • Кухненска мивка Ronda D100L - схема и размери
  • Кухненска мивка Ronda D100L - схема и размери
OnyxRocaAlpinaAsphaltBetonIncaSabbiaAlpacaCascada
Опционално
  • 439 лв
Изчерпана наличност

Описание

    Мивка SCHOCK RONDA D100L - гранитна мивка с отцедник. Окомплектована е със: сифон с преливник (възможност за включване на миялна/пералня) и щипки за монтаж. Подходяща е за шкаф с ширина 50 см. Отцедникът може да бъде отляво или отдясно по Ваш избор - обръщаема.

    Кухненската гранитна мивка е направена от изключително здравия материал CRISTALITE+, който е с оптимално лесен за поддръжка и почистване материал, устойчив на драскотини. Предлага се в голяма гама от максимално наситени, трайни и устойчиви цветове.

    Мивките SCHOCK се състоят от 80% кварц– това е най- твърдата съставна част на гранита, а в качеството си на свързващ материал се използва висококачествен акрил. При съединението на акрила с кварца се получава материал 3 пъти по- здрав от натуралния гранит. За изработването им се използват иновативни средства и технологии гарантиращи енергоефективно производство и опазването на околната среда. Мивките отговарят на европейски стандарт ProHygienic21– 99% защита от бактерии, не съдържат вредни химически елементи и съединения. Това осигурява оптимална чистота и безопасност в кухнята, докато готвите. Патентованите качество и сигурност са тествани и сертифицирани от LGA Германия.

Изрязване на отвори:

Размери: 165/50 см.

*Размерите са габаритни и следват реда: дължина/ширина/дълбочина, в см.

Материал: Cristalite+

Цвят: Moonstone

Изтегляне на спецификации
Производител: Schock

Таговеевтини мивки за кухня, мивки за кухня цени

Подобни продукти

Възможни са разминавания между представените в сайта продукти в следствие на разлика в дисплей устройствата и допуснати грешки при набора в описанията и цените, за които Мебели Арена се извинява предварително!