Гранитна мивка за кухня Nemo N100За вграждане, 57/51 см, Сифон, Beton, Schock

Продуктов код: 4950
  • Гранитна мивка за кухня Nemo N100 За вграждане, 57/51 см Сифон Beton
  • Кухненска мивка Nemo N100 - схема и размери
  • Кухненска мивка Nemo N100 - схема и размери
  • Кухненска мивка Nemo N100 - схема и размери
OnyxRocaAlpinaAsphaltCromaIncaMoonstoneSabbiaAlpacaCascada
Опционално
  • 439 лв
  • Срок за доставка: 20 - 25 работни дни

Описание

    Мивка SCHOCK NEMO N100 - гранитна мивка с широко корито. Окомплектована е със: сифон с преливник (възможност за включване на миялна/пералня) и щипки за монтаж. Подходяща е за шкаф с ширина 60 см.

    Кухненската гранитна мивка е направена от изключително здравия материал CRISTALITE+, който е с оптимално лесен за поддръжка и почистване материал, устойчив на драскотини. Предлага се в голяма гама от максимално наситени, трайни и устойчиви цветове.

    Мивките SCHOCK се състоят от 80% кварц– това е най- твърдата съставна част на гранита, а в качеството си на свързващ материал се използва висококачествен акрил. При съединението на акрила с кварца се получава материал 3 пъти по- здрав от натуралния гранит. За изработването им се използват иновативни средства и технологии гарантиращи енергоефективно производство и опазването на околната среда. Мивките отговарят на европейски стандарт ProHygienic21– 99% защита от бактерии, не съдържат вредни химически елементи и съединения. Това осигурява оптимална чистота и безопасност в кухнята, докато готвите. Патентованите качество и сигурност са тествани и сертифицирани от LGA Германия.

Изрязване на отвори:

Размери: 57/51 см.

*Размерите са габаритни и следват реда: дължина/ширина/дълбочина, в см.

Материал: Cristalite+

Цвят: Beton

Изтегляне на спецификации
Производител: Schock

Таговеевтини мивки за кухня, мивки за кухня цени

Подобни продукти

Възможни са разминавания между представените в сайта продукти в следствие на разлика в дисплей устройствата и допуснати грешки при набора в описанията и цените, за които Мебели Арена се извинява предварително!