Гранитна мивка за кухня Mono Vero N100За вграждане, 57/51 см, Сифон, Stone, Schock

Продуктов код: 4948
  • Дълбока гранитна мивка за кухня за вграждане Schock Mono Vero N100 със сифон в цвят Stone.
  • Кухненска мивка Schock Mono Vero N100
  • Схема и размери Schock Mono Vero N100
  • Схема и размери Schock Mono Vero N100
  • Кухненска мивка Schock Mono Vero N100
  • Схема и размери Schock Mono Vero N100
PuroCarboniumMagmaRougePolarisSilverstoneBronzeMagnolia
Опционално
  • 849 лв
  • Срок за доставка: 20 - 25 работни дни

Описание

    Мивка SCHOCK MONO VERO N100 - гранитна мивка с широко корито. Окомплектована е с: автоматичен сифон с преливник (възможност за включване на миялна/пералня) и щипки за монтаж. Подходяща е за шкаф с ширина 60 см.

    Мивката е направена от материал CRISTADUR, който е с невероятна здравина, неповторима естетика и практичност. Неговата ултра финна нано структура допринася за уникалната гладкост на мивката, което я прави много лесна за почистване и поддръжка. Основата на мивката е подсилена с мрежа от органични влакна, което повишава устойчивостта на удар до 4 пъти. Предлага се в голяма гама от максимално наситени, трайни и устойчиви цветове.

    Мивките SCHOCK се състоят от 80% кварц– това е най- твърдата съставна част на гранита, а в качеството си на свързващ материал се използва висококачествен акрил. При съединението на акрила с кварца се получава материал 3 пъти по- здрав от натуралния гранит. За изработването им се използват иновативни средства и технологии гарантиращи енергоефективно производство и опазването на околната среда. Мивките отговарят на европейски стандарт ProHygienic21– 99% защита от бактерии, не съдържат вредни химически елементи и съединения. Това осигурява оптимална чистота и безопасност в кухнята, докато готвите. Патентованите качество и сигурност са тествани и сертифицирани от LGA Германия.
Изрязване на отвори:
  • Продуктът е без предварително изрязани отвори за смесител/ дозатор.
  • Ако желаете фабрично изрязване на отвори, на схемата са обозначени, като "a", "b", "c", "d" и "e". Моля, посочете желаните от Вас в полето "Въведете позиции за отвор".

Размери: 57/51 см.

*Размерите са габаритни и следват реда: дължина/ширина/дълбочина, в см.

Материал: CRISTADUR

Цвят: Stone

Изтегляне на спецификации
Производител: Schock

Таговеевтини мивки за кухня, мивки за кухня цени

Подобни продукти

Възможни са разминавания между представените в сайта продукти в следствие на разлика в дисплей устройствата и допуснати грешки при набора в описанията и цените, за които Мебели Арена се извинява предварително!