Гранитна мивка за кухня Horizont D150За вграждане, Две корита, 100/50 см., Ляв отцедник, Сифон, Magnolia, Schock

Продуктов код: 4935
  • Гранитна мивка за кухня Horizont D150 За вграждане, Две корита 100/50 см., Ляв отцедник Сифон Magnolia
  • Кухненска мивка Horizont D150
  • Кухненска мивка Horizont D150 - схема и размери
  • Кухненска мивка Horizont D150 - схема и размери
  • Кухненска мивка Horizont D150
  • Кухненска мивка Horizont D150 - схема и размери
Stone
Опционално
  • 1149 лв
  • Срок за доставка: 20 - 25 работни дни

Описание

    Мивка SCHOCK HORIZONT D150 - гранитна мивка с  допълнително помощно корито и удобен отцедник. Окомплектована е с  автоматичен сифон с преливник (възможност за включване на миялна/пералня) и щипки за монтаж. Подходяща е за шкаф с ширина 60 см. Моделът се предлага само с ляв отцедник.

    Мивката е направена от материал CRISTADUR, който е с невероятна здравина, неповторима естетика и практичност. Неговата ултра финна нано структура допринася за уникалната гладкост на мивката, което я прави много лесна за почистване и поддръжка. Основата на мивката е подсилена с мрежа от органични влакна, което повишава устойчивостта на удар до 4 пъти. Предлага се в голяма гама от максимално наситени, трайни и устойчиви цветове.

    Мивките SCHOCK се състоят от 80% кварц– това е най- твърдата съставна част на гранита, а в качеството си на свързващ материал се използва висококачествен акрил. При съединението на акрила с кварца се получава материал 3 пъти по- здрав от натуралния гранит. За изработването им се използват иновативни средства и технологии гарантиращи енергоефективно производство и опазването на околната среда. Мивките отговарят на европейски стандарт ProHygienic21– 99% защита от бактерии, не съдържат вредни химически елементи и съединения. Това осигурява оптимална чистота и безопасност в кухнята, докато готвите. Патентованите качество и сигурност са тествани и сертифицирани от LGA Германия.
Изрязване на отвори:
  • Продуктът е без предварително изрязани отвори за смесител/ дозатор.
  • Ако желаете фабрично изрязване на отвори, на схемата са обозначени, като "a", "b", "c" и "d". Моля, посочете желаните от Вас в полето "Въведете позиции за отвор".

Размери: 100/50 см.

*Размерите са габаритни и следват реда: дължина/ширина/дълбочина, в см.

Материал: CRISTADUR

Цвят: Magnolia

Изтегляне на спецификации
Производител: Schock

Таговеевтини мивки за кухня, мивки за кухня цени

Подобни продукти

Възможни са разминавания между представените в сайта продукти в следствие на разлика в дисплей устройствата и допуснати грешки при набора в описанията и цените, за които Мебели Арена се извинява предварително!