Кухненска гранитна мивка SCHOCK FORMHAUS D100L Cristalite+ - за вграждане, ляв/десен отцедник, сифон, 100/50 см.

Продуктов код: 4921 Срок за доставка: 20 - 25 работни дни
  • 484 лв.
  • 499 лв.
  • Или на изплащане за 12 x 68 лв. / мес.

За информация или поръчки по телефон
Понеделник - петък: 9:00 - 18:30
Събота: от 9:00 до 15:30
Неделя: почивен ден

    Мивка SCHOCK FORMHAUS D100L- гранитна мивка с широко корито и удобен отцедник. Окомплектована е със: сифон с преливник (възможност за включване на миялна/пералня) и щипки за монтаж. Подходяща е за шкаф с ширина 60 см. Отцедникът може да бъде отляво или отдясно по Ваш избор- обръщаема.

    Кухненската гранитна мивка е направена от изключително здравия материал CRISTALITE+, който е с оптимално лесен за поддръжка и почистване материал, устойчив на драскотини. Предлага се в голяма гама от максимално наситени, трайни и устойчиви цветове.

    Мивките SCHOCK се състоят от 80% кварц– това е най- твърдата съставна част на гранита, а в качеството си на свързващ материал се използва висококачествен акрил. При съединението на акрила с кварца се получава материал 3 пъти по- здрав от натуралния гранит. За изработването им се използват иновативни средства и технологии гарантиращи енергоефективно производство и опазването на околната среда. Мивките отговарят на европейски стандарт ProHygienic21– 99% защита от бактерии, не съдържат вредни химически елементи и съединения. Това осигурява оптимална чистота и безопасност в кухнята, докато готвите. Патентованите качество и сигурност са тествани и сертифицирани от LGA Германия.

Размери: 100/50 см.

  • Корито- 48/42/19

*Размерите са габаритни и следват реда: дължина/ширина/дълбочина, в см.

Материал: Cristalite+

  • Съдържание на гранитен пясък – 80%

Предлагани цветове:

  • Alpina, Moonstone, Onyx, Asphalt, Croma, Sabbia
Продуктът се предлага с възможност за фабрично изрязване на отвори.

Подобни продукти

Възможни са разминавания между представените в сайта продукти в следствие на разлика в дисплей устройствата и допуснати грешки при набора в описанията и цените, за които Мебели Арена се извинява предварително!