Връщане и рекламация на стока

Всички потребители закупили продукти от mebeliarena.bg имат възможността да върнат закупена стока в рамките на 14 календарни дни считано от момента на получаване на стоката.

УСЛОВИЯ
Закупените продукти трябва да са в пълен комплект и придружени със съответните документите за покупка (фактура и/или касова бележка)
Всички разходи по връщането на стоката са за сметка на купувача!

При нарушена оригинална опаковка е необходимо да опаковате стоката съобразено с теглото и съдържанието. Всеки пакет следва да е надеждно запечатан и подсилен по ръбовете с картон, аеропласт, велпапе, стреч фолио, тиксо и други средства. Всяко нанасяне на наранявания по стоката по време на транспортирането ѝ до склад на mebeliarena.bg е предпоставка за отказ от търговеца и ще е за сметка на купувача.

ВАЖНО
Закупените продукти не трябва да бъдат сглобявани
Закупените продукти трябва да бъдат в добър търговски вид
Наранени изделия или изделия със следи от употреба не подлежат на връщане
Стоки, изработени по поръчка или явно персонализирани не подлежат на връщане
Заплатени суми по доставка, качване до етаж и монтаж не се възстановяват
Матраци, декорации и други текстилни стоки могат да бъдат връщани, само ако са подходящо опаковани и не са били използвани
Задължително ни уведомете предварително при желание да върнете стока, в противен случай си запазваме правото да откажем


Съгласно разпоредбите на чл. 57, т. 5 от ЗЗП, правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилага за договори за доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.

При необходимост можем да предложим фирмен транспорт, като цената за превоза се определя  вида и количеството на стоките, както и населеното място.
За да върнете закупени продукти е необходимо предварително да подадете заявка, като попълните формуляра по-долу.

РЕКЛАМАЦИЯ

При установен фабричен дефект, транспортен дефект, дефект проявил се в рамките на законовия гаранционен срок (2 год.) или в периода на валидност на търговската гаранция е необходимо да попълните формуляра по-долу  за връщане на продукт. Наш сътрудник ще се свърже с Вас, за допълнителни уточнения и потвърждение.

За допълнителни въпроси и информация относно рекламации и връщане на продукти се свържете с нас

Tелефон: 0899 661 771 
E-mail: returns@mebeliarena.bg


Електронен формуляр

Прочетох и съм съгласен с Общи условия

Информация за поръчка

Моля, прикачете снимка

Продукт 1

Моля, прикачете снимка
Моля, прикачете снимка
Моля, прикачете снимка
Моля, прикачете снимка